Flexibele werktijden, goede werkvoorzieningen, teamuitjes, ontwikkelmogelijkheden: je kunt bij ons rekenen op een mooi pakket arbeidsvoorwaarden. 

Dit bieden we jou

Bij de gemeente Losser vinden we het belangrijk dat jij je werk in optimale omstandigheden kunt doen. Daarom zorgen we goed voor jou. Dat begint al bij binnenkomst. Je krijgt fijne begeleiding en kunt bij iedere collega terecht voor vragen of advies. Wat we jou nog meer te bieden hebben? Dat lees je hier. 

Werkplezier

Het dorpse karakter is duidelijk aanwezig in t Lossers Hoes, onze fijne werkplek, die we delen met andere maatschappelijke organisaties. We staan dicht bij de inwoners, maar zeker ook bij onze collega’s. De lijnen zijn kort; we kunnen bij elkaar terecht met onze vragen, maken tijd voor een persoonlijk praatje en vinden ontspanning belangrijk.  

Huisman Producties - DSC09212

Leren en ontwikkelen

Wij geloven in een leven lang leren. Daarom stimuleren we je om je te ontwikkelen in jouw eigen vakgebied. Of om na een tijdje de overstap te maken naar iets nieuws. Zo bieden we je de ruimte om opleidingen, trainingen of cursussen te volgen. Via de Twentse School bijvoorbeeld, een gezamenlijke academie van onder andere de 14 Twentse gemeenten. Of via de Enschede Academie. Met Enschede werken we samen op het vlak van bedrijfsvoering, waardoor je ook deels gebruikt kunt maken van de voorzieningen die deze gemeente biedt.  

Werkvoorzieningen

Je krijgt van ons de voorzieningen die je nodig hebt om je werk te kunnen doen. Denk aan een smartphone, laptop, extra computerscherm of andere devices die voor jouw functie nodig zijn. Verder werken we met Microsoft Office en hebben we via Microsoft Teams contact met elkaar. 

 

Huisman Producties - DSC01808

Je werkplek

Flexibel werken is een ingeburgerd begrip bij Losser. Er is ruimte om je werk te doen waar en wanneer dat voor jou het beste kan. De ene keer is dat in t Lossers hoes, de ander keer is dat vanuit huis of op een andere locatie. Zolang jij het zelf maar goed afspreekt en je er met je collega’s en leidinggevende voor zorgt dat je elkaar blijft ontmoeten.

Eten en drinken

Wij zorgen goed voor jou. Daarbij hoort goed eten en drinken op je werkplek. Zo kun je rekenen op lekkere koffie en hebben we een gezellig bedrijfsrestaurant. Liever even naar buiten in je pauze? Dan vind je in onze gemeente allemaal leuke lunchlocaties. 

Huisman Producties - DSC00043

Goede balans werk en privé

We vinden het belangrijk dat jij je werk met plezier doet. Daarbij hoort ook een goede balans tussen werk en privé. Bij ons krijg je veel ruimte om die balans te bewaken. Dat betekent onder meer dat jij je werktijden kunt aanpassen als dat een keer handiger uitkomt en kantoordagen kunt afwisselen met thuiswerken.  

Ontspanning

Door activiteiten te ondernemen buiten het werk om, bouw je een goede band op met je collega’s. Daarom maken we tijd voor ontspanning in de vorm van leuke team- en organisatie-uitjes. Daarnaast hebben we een personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert. Zoals ons legendarische Sinterklaasfeest. Dat wil je echt niet missen! 

Overige arbeidsvoorwaarden

Als je bij ons komt werken, kun je rekenen op alle mooie arbeidsvoorwaarden die zijn geregeld in de cao voor gemeenten. Denk aan een individueel keuzebudget (17,05% van je brutojaarsalaris), een goede pensioenregeling (ABP) en een collectieve ziektekostenverzekering. Extra mooi: bij onze gemeente kun je, onder voorwaarden, de uitloopschaal bereiken nadat je het maximum van je reguliere loonschaal hebt bereikt.