Met beleid en ondersteuning van waarde voor collega’s én inwoners

Een fijne gemeente om in te wonen, te werken en te recreëren: dat willen we zijn voor onze inwoners en bezoekers. Kies je voor een beleids- of ondersteunende functie binnen ons team Bedrijfsbureau, dan heb je daarin een belangrijk aandeel. Dat onze organisatie goed functioneert, is mede aan jou te danken. Jij zorgt er namelijk voor dat jouw collega’s hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. En daar hebben de inwoners van Losser volop profijt van! 

Bouwen aan onze organisatie 
Kies je voor een functie binnen het Bedrijfsbureau, dan is één ding zeker: je leert onze organisatie goed kennen. Je beweegt je namelijk door ons hele gemeentehuis. In de rol van projectondersteuner bijvoorbeeld, waarbij je dé steun en toeverlaat bent van collega’s in uiteenlopende projecten. Of als beleidsmedewerker, waarbij je vraagstukken die in de samenleving spelen vertaalt naar beleid. Maar ook administratief medewerkers, juristen, applicatiebeheerders, locatiemedewerkers en toezichthouders in het sociaal domein zijn onderdeel van ons gevarieerde team. Samen zetten we ons in voor een organisatie waar het prettig werken is. Benieuwd naar onze vacatures? Bekijk ze onder aan deze pagina. 

Dit vindt medewerker kwaliteit en beleid Marijke het leukst aan het werk: 
“Voor inwoners is het Bedrijfsbureau misschien minder zichtbaar, maar ik ben ervan overtuigd dat veel werkzaamheden mede door ons team goed verlopen. Het leukst aan mijn werk is dat ik verder mag kijken dan mijn eigen functie. Zo ben ik kwaliteitsmedewerker, maar kreeg ik de ruimte om in de rol van projectleider al diverse pilots binnen het sociaal domein aan te sturen. Leerzaam voor de organisatie, maar zeker ook voor mij!”    

Bijdragen aan een goed functionerende organisatie: dat is wat je doet dit binnen het Bedrijfsbureau van de gemeente Losser.

Uitgelichte vacatures

Er zijn geen uitgelichte vacatures. Bekijk alle vacatures of maak een vacature alert aan.

Drie redenen om te kiezen voor een functie binnen ons Bedrijfsbureau

Er is oog voor jou.
We vinden het belangrijk dat jij je werk met plezier doet. In overleg is er bij ons dan ook veel mogelijk. Zo kun je opleidingen volgen, je werktijden aanpassen als dat een keer handiger uitkomt en kantoordagen afwisselen met thuiswerken.
 

De werksfeer is open, gemoedelijk en collegiaal.
Het dorpse karakter dat zo kenmerkend is voor de gemeente Losser is ook duidelijk aanwezig binnen het Bedrijfsbureau. Ondanks dat we allemaal verschillende functies hebben, weten we elkaar makkelijk te vinden, kunnen we bij een ander terecht met onze vragen en maken we tijd voor een persoonlijk praatje. 

Alle ruimte om te experimenteren.
We willen graag een lerende organisatie zijn en vinden het belangrijk om te verbeteren en te vernieuwen. Jij krijgt hier ruimte voor, bijvoorbeeld door pilots te initiëren of te experimenteren met andere werkwijzen. Het maakt jouw werkdagen éxtra afwisselend!