Over ons

Een gemeente met ongeveer 23.000 inwoners, vijf kernen en een mooi plattelandsleven: dat is Losser. Onze 200 medewerkers zetten zich iedere dag in voor levendige en aantrekkelijke dorpskernen, een toekomstbestendig buitengebied en sociaal domein, een omgeving waar ook de volgende generaties prettig leven en een transparant openbaar bestuur. Samen met onze inwoners zorgen we ervoor dat het ‘onmeunig mooi (samen)leven, recreëren, ondernemen en werken’ is en blijft in onze gemeente. 

Leren en ontwikkelen 
Onze samenleving wordt steeds complexer en ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. Bij de gemeente Losser werken we vanuit de maatschappelijke opgaven en dat doen we samen met andere collega’s, inwoners en organisaties. We werken vanuit de kernwaarden van onze organisatie: vertrouwen, verantwoordelijk, flexibel en verbonden. Ook vinden we het belangrijk om een lerende organisatie te zijn waar jij de kans krijgt om lef te tonen, te kijken naar wat wél kan en te experimenteren. Waar je de ruimte ervaart om jouw kwaliteiten en talenten in te zetten voor de opgaven van de Losserse samenleving. En waar we jou stimuleren om je te ontwikkelen. 

Volop voordelen 
Werken bij de gemeente Losser biedt jou nog veel meer voordelen. Zo zijn we een compacte organisatie. Dat betekent dat je bij ons de kans krijgt om met meerdere thema’s tegelijk bezig te zijn. En dat de lijnen binnen onze organisatie kort zijn: je kunt altijd bij een collega terecht met jouw vragen. Andere interessante arbeidsvoorwaarden die wij te bieden hebben? Een prettige werk-privébalans én alle kansen om je verder te ontwikkelen. Zo werken we op het gebied van bedrijfsvoering samen met Enschede, waardoor je gebruik kunt maken van de interne academie van deze gemeente. 

Zie jij jezelf wel werken bij de gemeente Losser?  
Bekijk snel onze vacatures. Is er op dit moment geen (passende) baan voor jou? Via ons vacature-alert blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures. 

Matchpoint team

Maira Provacia

Recruiment-consulent 

Merel Dillerop

Corporate recruiter

Ellen Bouwmeester

Young talent recruiter

Mieke IJsselmuiden

Sourcer