Plannen, vergunnen en handhaven

De herbestemming van agrarische grond. Woningbouw. De klimaatambities. De vestiging van nieuwe bedrijven. Vervanging van riolering. We staan in Losser voor interessante uitdagingen in de leefomgeving. Of je nu kiest voor de baan van jurist, ruimtelijk adviseur, buitengewoon opsporingsambtenaar, inspecteur bouw- en woningtoezicht of een van de andere functies binnen dit vakgebied: jij zorgt dat het in de gemeente Losser onmeunig mooi wonen, werken en recreëren is en blijft.  

Maatschappelijke impact 
Je gaat aan de slag in een dynamisch werkveld, waarbij je vooraf meestal niet weet hoe jouw dagen eruitzien en regelmatig te maken krijgt met wijzigingen in wet- en regelgeving. Wat wel altijd hetzelfde blijft, is de grote maatschappelijke impact die je hebt. Jouw werk doet ertoe: je draagt bij aan dé thema’s van deze tijd en bent daarmee van grote waarde voor de inwoners én toeristen van onze prachtige dorpskernen. Wedden dat jouw werkdagen voorbijvliegen? 

Dit vinden de collega’s het leukst aan het werk: 
“Losser is qua inwonersaantal een kleine gemeente. Dat betekent dat ik dicht bij de inwoners sta en veel contact heb met collega’s van andere afdelingen. Ook krijg ik alle kansen om bij te dragen aan extra projecten die raakvlakken hebben met mijn werk, zoals de invoering van de Omgevingswet. Het maakt mijn werk superafwisselend!” 

Binnen dit vakgebied draag je bij aan een leefomgeving om trots op te zijn en raak je iedere inwoner van Losser met je werk, iedere dag weer.

Uitgelichte vacatures

Er zijn geen uitgelichte vacatures. Bekijk alle vacatures of maak een vacature alert aan.

Drie redenen om te kiezen voor het vakgebied plannen, vergunnen en handhaven:

We geven je veel ruimte.
We werken in Losser volgens de ‘het-kan-wél-houding’. Dat betekent dat je de ruimte krijgt om bij vraagstukken te kijken naar het best passende antwoord en hoe de regels daaraan dienend kunnen zijn. Daarnaast vinden we het belangrijk om onze inwoners ook in de toekomst zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom staan we altijd open voor nieuwe projecten en pilots. En zijn we erg benieuwd naar jouw frisse kijk op zaken!
 

Jij staat centraal als medewerker.
Waar je dat aan merkt? Om te beginnen aan onze opleidingsmogelijkheden en -budgetten om je verder te ontplooien in je vak en als persoon. Daarnaast kun je jouw werktijden aanpassen als dat een keer handiger uitkomt en kantoordagen afwisselen met thuiswerken. Klinkt goed, toch? 

Fijne collega’s.
Je komt terecht in een team waar een open en collegiale sfeer heerst en behulpzaamheid hoog in het vaandel staat. Dat geldt trouwens voor de hele organisatie. We zetten ons allemaal graag in voor een fijne leefomgeving voor onze inwoners en vinden samenwerking en kennisdeling belangrijk.