Maak jij het verschil voor je collega’s?

Als gemeente Losser hebben we mooie ambities voor de toekomst. Ook willen we voor iedereen binnen onze vijf dorpen een transparante, benaderbare en oprecht betrokken gemeente zijn. Een goed functionerende bedrijfsvoering is onmisbaar om deze doelen te bereiken. Sterker nog, het is hét fundament waarop onze organisatie gebouwd is. Of je nu kiest voor een functie binnen de IT, HR, communicatie, publieke dienstverlening of juridische zaken: jij helpt je collega’s vooruit, zodat zij zich optimaal kunnen inzetten voor onze inwoners.  

Het beste van twee werelden 
Op het vlak van bedrijfsvoering werken we samen met de gemeente Enschede. Kies je voor een functie binnen dit vakgebied? Dan kom je in dienst bij Enschede, maar ga je aan de slag voor Losser. Dat betekent dat je het beste van twee werelden krijgt: je werkt voor een kleinere gemeente en krijgt een breed takenpakket en veel verantwoordelijkheid, maar kunt altijd terugvallen op de kennis van jouw collega’s die in Enschede dezelfde functie hebben. Hoe mooi is dat? 

Dit vindt gemeentebode Danice het leukst aan het werk: 
“De variatie! Het ene moment maak ik de raadszaal klaar voor een vergadering, het andere moment ontvangen we gasten voor een receptie of ondersteunen we bij een huwelijk. Maar het komt ook voor dat ik tussendoor een collega help die specifieke kantoorartikelen nodig heeft. Dat is het fijne aan werken voor een kleinere gemeente; ik heb een breed takenpakket én mijn collega’s weten me makkelijk te vinden. Ik voel me echt gezien hier.” 

Binnen dit vakgebied ben je van grote betekenis voor je collega’s. Jij helpt hen, zodat ze zich kunnen inzetten voor de inwoners van de gemeente Losser.

Uitgelichte vacatures

Er zijn geen uitgelichte vacatures. Bekijk alle vacatures of maak een vacature alert aan.

Drie redenen om te kiezen voor een functie binnen Bedrijfsvoering

Je werkt samen met fijne collega’s.
Mensen met hart voor de zaak: die vind je bij de gemeente Losser. Dat zie je in de contacten onderling, maar ook bij grotere gebeurtenissen. Denk aan de voorbereidingen voor de jaarlijkse lintjesregen of de inrichting van een pand waarin we vluchtelingen opvangen. Op zo’n moment maakt het niet uit welke functie je hebt; we werken samen om de klus te klaren.
 

Je krijgt veel verantwoordelijkheid.
We zijn een compacte organisatie. Dat betekent dat je bij ons de kans krijgt om met meerdere thema’s tegelijk bezig te zijn. Ook is er in overleg heel veel mogelijk. Wil je bijvoorbeeld een opleiding volgen? Of je verdiepen in een ander vakgebied? Laat vooral van je horen!  

Jouw inbreng telt.
We vinden het belangrijk om onze inwoners zo goed mogelijk van dienst te zijn, nu én in de toekomst. Daarom staan we altijd open voor nieuwe projecten en pilots. En zijn we erg benieuwd naar jouw frisse kijk op zaken!