Beheer openbare ruimte

Gaat het om onze fysieke omgeving, dan hebben we een naam hoog te houden! Want de gemeente Losser wordt de Schatkamer van Twente genoemd. We zijn dus extra gemotiveerd om ons groen, vastgoed en de wegen en fietspaden schoon en veilig te houden. En natuurlijk rekenen onze inwoners op goed onderhouden sport- en speelvoorzieningen en willen ze dat hun afval op tijd wordt opgehaald. Kun je nagaan hoe veelzijdig de werkzaamheden van het team Beheer Fysieke Ruimte zijn! 

 Jouw werk is direct zichtbaar 
De diversiteit van ons vakgebied zie je terug op de werkvloer. Want vind je het beheer van de openbare ruimte boeiend, dan kun je in uiteenlopende functies aan de slag. Van landmeter, makelaar en wegbeheerder tot juridisch medewerker, handhaver en uitvoerder. De uitdagingen waar we samen voor staan? Denk aan het in goede banen leiden van de afvalinzameling, het netjes houden van de bermen en parken, of het onderhouden van de vele riolen en gemalen in ons uitgestrekte buitengebied. Wat je aandachtsgebied ook is, je ziet het resultaat van je werk direct terug als je door onze mooie gemeente loopt of rijdt.  

Dit vindt Bas, bedrijfsleider Servicebedrijf, het leukst aan het werk: 
“Als je je ergens kunt ontwikkelen, dan is het hier wel. Ikzelf begon in 2017 als voorwerker groen en nu ben ik bedrijfsleider van het Servicebedrijf waar zo’n zeventig mensen werken, veelal medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ik gaf direct al aan dat ik stappen wil zetten en waardeer het dat daar ook echt naar wordt geluisterd.” 

De Schatkamer van Twente verdient een schone en veilige openbare ruimte

Uitgelichte vacatures

Er zijn geen uitgelichte vacatures. Bekijk alle vacatures of maak een vacature alert aan.

Drie redenen om te kiezen voor een functie binnen ons Beheer openbare ruimte:

Is er een mooiere gemeente?
Als je het ons vraagt niet! De gemeente Losser ligt midden in het Nationaal Landschap Noordoost-Twente. En onze vijf kernen hebben samen niet alleen prachtige bossen, zandverstuivingen en heidevelden, maar ook landgoederen, de Dinkel, veel cultuurhistorische erfgoederen en prachtige wandel- en fietspaden. Hoe bijzonder is het dat jij ervoor zorgt dat onze gemeente de Schatkamer van Twente is én blijft.  

Je werkt met fijne collega’s.
Jouw team Beheer Fysieke Ruimte bestaat uit ongeveer 25 medewerkers. Kenmerkend voor onze club: de warme sfeer. We zijn betrokken bij elkaar en altijd bereid een ander te helpen. Extra leuk is dat we ook een heel divers team zijn qua leeftijd, achtergrond en ervaring. Dé ideale omgeving om veel te leren en je te laten inspireren. Daarnaast zijn de lijnen binnen onze gemeente kort. Wil je iets bespreken met de gemeentesecretaris of wethouder? Dan loop je gewoon even binnen. 

Je bepaalt zelf waaraan je werkt.
Je krijgt de vrijheid om zelf je werkzaamheden en tijden in te richten. En wil je je ergens in verdiepen of je verder ontwikkelen? Dan is er veel mogelijk. Samen kijken we hoe we je functie zo leuk mogelijk kunnen maken